2020-04-10 08:00:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Rengeteg fizikai energia feszül most önben

Napi horoszkóp április 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Vénusz trigonja művészi törekvéseinek kedvez, különösen, ha meg tudja osztani ezt az élményt másokkal. Rengeteg fizikai energia feszül most önben, szexuális vágyai felerősödhetnek, feltehetőleg boldog pillanatokat okozhat partnerének is.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Mars között fennálló trigon miatt akár az új, akár a régi kapcsolatok is virágozni fognak, meghitt napot tölthetnek otthon.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remekül szót értenek ma a párjával, és a helyzethez mérten jó hangulatban töltik a napot. A közös főzőcskézés most jó programnak ígérkezik.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon odaadó hangulatban van, szívesen süt-főz a kis családnak. Barátaival és szeretteivel kölcsönös jó szolgálatot tehetnek ma egymásnak, ha valaki segítségre szorul, többen is jelentkeznek azonnal.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars és a Vénusz trigont alkot, amely az ön párkapcsolati területét vonzza be, ma nagyon boldog pillanatokat okozhat partnerének. Ha szingli, akkor az interneten lóg egész este, és ismerkedik a társkereső oldalakon.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz és a Hold közötti trigon hatására most ön rendkívül fogékony partnere lelkivilágára. Szeretné őt boldoggá tenni, ami most viszonzásra is találhat, használja ki ezt a romantikára nagyon jól ható bolygóállást.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon sok energiája van és annál kevesebb önfegyelme, szerelmi életében különösen szenvedélyes időszak lehet.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön első sorsterületén halad át és közben trigont alkot a Neptunusszal és szextilt a Jupiterrel. Szeretetteljes viszonyulása van a környezetéhez, nagylelkű és adakozó próbál lenni családtagjaival, az önből áradó energia hasonló reakciókat válthat ki a többiekből is.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter és a Hold közötti trigon most önt igazán nagyvonalúvá teszi, igaz ez az ön alaptermészete is, örömére szolgál, hogy ezt a napot a családja körében töltheti. Meleg, őszinte együttérzés árad önből és ez viszonzásra talál a többiek részéről is.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold-Jupiter kellemes fényszöge miatt ön most minőségi időt tölthet családja körében, gondoskodó, támogató magatartása miatt igazi szeretet veszi önt körül.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars az első sorsterületén vonul át, emiatt ön most képes két lábbal a földön állni és a szokásosnál jobban érvényesíteni akaratát. Van elegendő energiája, és tele van tervekkel, a megvalósító erőnek sincs híján. A szerelmi ügyek a mai napon fokozottan erőteljesek lehetnek.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A ma elkezdett dolgok sikeresek lesznek, mivel jó szándékon alapulnak, ez különösen igaz a boldogsághoz és a növekedéshez kapcsolódó dolgokra, például az intim kapcsolatára.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: